söndag 17 januari 2010

OIK möter HC Vita Hästen

Allettan fortsätter idag med spännande matcher. OIK Steelers har HC Vita Hästen hemma, ett Hästen som förlorade hemmapremiären mot Taif (3-4) möjligen lite orättvist(!) för att sen bortaslå Skåre (3-5) och följa upp det med en förlust mot Mariestad hemma (1-2).

Vad vet vi om HC Vita Hästen? Jo, Johan Bulow ligger etta i poängligan, Ellerstad som senast spelade i Taif återfinns i laget och han ligger tvåa, sen har vi Marcus Eriksson som vi hittar på en fjärdeplats! Känns som ett offensivt lag med ganska lika kvaliteér som OIK, starka framåt men sämre bakåt. Det bådar för en offensiv uppgörelse med mycket fart.

Idag vill jag se att Mark åter kommer igång eller är han så hårt bevakad att han inte får utrymmet? Vi får se...annars har vi Tuffe Viktor som har producerat bäst följt av hemmasonen Niklas Persson.

Hästens Målvakt Fredrik Jensen har en egen blogg som kan vara intressant att läsa. Annars har Tom och Livve skrivit bra "inför" matchen!

Övriga matcher av intresse är:
Mariestad vs Nybro
Skåre vs Skövde
Tingsryd vs Pantern

Sen har vi dom stenhårda fighterna i fortsättningserien mellan:
KHK vs Kristianstad
och
Kungälv vs Mörrum
och slutligen
Gislaved vs Halmstad

Vill ni följa OIK vs Hästen på nätet finns flera alternativ som tex. Swehockey eller varför inte LG:s websändning som man kan se gratis om man går in här istället!

Jag har lagt in koderna här också så vi får se om det funkar! Kolla till höger...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar