torsdag 7 januari 2010

Ersättare för Ben!

Nu är det dags att på allvar leta fram en ersättare för Ben som tyvärr inte kan spela mer. Det är viktigt att han läker ordentligt och förhoppningsvis kan ta nya tag nästa säsong. Det bästa är väl om han får rehablitera sig i Kanada?!

Frågan är nu vad för sorts lirare OIK ska försöka hitta men i mitt tycke bör det vara en relativt rutinerad kille som kan göra mål. Helst vill jag se någon transatlant men varför inte en tjeck eller slovak? Roger och company har säkert järnkoll men det känns som om det brådskar en aning...

Det verkar vara ganska sympatiska supportrar i Skaraborg, en helt annan stämmning på deras forum och gästböcker än vad det ibland kan vara här i Blekinge. Att man är frustrerade i Mörrum kan jag förstå efter alla säsonger i näst högsta ligan och nu ligger man och kämpar för sin existens åter igen. Tydligen är det två spelare som fått lite väl mycket speltid och som verkar ligga bra till hos tränarna men supportrarna upplever dom på ett annorlunda sätt. Får ta ett snack med Fixo om det...
KHK:s bloggare har totalt upphört att existera, trist tycker jag och finner det märkligt att det numera inte finns så mycket mer än forumet att läsa i. Ett forum som för övrigt har enorma up's and down's beroende på om det gått bra eller dåligt. Men med det stora antalet supportrar borde det finnas några som är duktiga på att förmedla tankar eller har det helt enkelt gått för fort?!
Det finns i och för sig en bitterbloggare kvar som lägger ut sporadiska hatinlägg gentemot allt och alla men dom som skriver informativt och ödmjukt saknas totalt.

Tänkte avsluta med några favoriter i repris:
http://www.tv4play.se/nyheter/lokala_nyheter/karlskrona?videoId=1.1208222
http://www.tv4play.se/nyheter/lokala_nyheter/karlskrona?videoId=1.1206822
http://www.tv4play.se/nyheter/lokala_nyheter/karlskrona?videoId=1.1204403
http://svtplay.se/v/1690913/sydnytt/morrum_pa_hugget
http://svtplay.se/v/1689455/sydnytt/allsvenkan_hagrar_for_karlskrona_hockey
Det ska finnas ett inslag om OIK också men jag hittar inte den...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar