fredag 15 januari 2010

Boris Lamby eller avdelningen galen hockeyfarsa

Pettersson på Hockeysverige.se har skrivit ett inlägg om en person som heter Boris Lamby i natt (vid 3 tiden). Tydligen är det en lirare som håller på och trakasserar Pettersson av olika anledningar. Jag är inte riktigt uppdaterad på Boris men gå gärna in och läs på Hockeysverige.se innan inlägget plockas bort...
Jag har sparat en kopia av hans inlägg ifall den av någon anledning blir bortplockad!
Här är länken!

4 kommentarer:

  1. Verkar som Lidingö hade goda anledningar att porta familjen Lamby.
    http://www.svd.se/sportspel/nyheter/jonas-12-portad-fran-hockeylaget_83808.svd

    SvaraRadera
  2. Släng in inlägget. Det har blivit bortplockat på Hockeysverige! Jag vill läsa det :)

    SvaraRadera
  3. https://www.flashback.info/showthread.php?t=761249

    Klevis
    Reg.datum: Jul 2004

    OM ROBERT PETTERSSON

    Inlägg: 8 915 En tjockis som har importerat sin fru från Ryssland (ingen normalt funtad svensk tjej tänder på honom) och som har gjort sig omöjlig på diverse arbetsplatser eftersom hans attityd till det mesta är allt annat än bra.

    Bor eller åtminstone fram till nyligen bodde han i Uddevalla.
    Håller på Luleå sedan lång tid tillbaka och var ett tag verksam på den sedan många år tillbaka nedlagda Aftonbladets sportchat i mitten av 90-talet, där han blev "känd" eller snarare "ökänd" under nicknamet Burström (efter hans store idol Anders Burström) som förpestade allt och alla med sina åsikter. Han har nämligen svårt att respektera att andra tycker annorlunda som honom. Han försökte stöta på en tjej från Uppsala om jag inte minns fel och var ganska desperat att få henne, hade stalking tendenser men det blev inget där.

    SvaraRadera
  4. Ursäkta men lever verkligen den gamle arkitekten Boris Lamby. Han som bodde i Trosa, blind och av rysk furste släkt. Han ägde ett hus i Trosa hamnpromenad och var en sympatisk man. men han dog ju för decennier sedan. Hans sympatiska hustru dog ju för 3-4 år sedan.
    vem har tagit hans namn mån tro.
    Den Lambyska Gravmosuleumet återfinnes sedan 1700-talet på S:ta Claras kyrkogård i Stockholm. Lambys var en känd seglar familj som drog upp den då nedgågna Svenska Kryssar Klubben, SKK.

    Men som ni går på kan det inte vara samma person ni avser.
    Vem har stulit Boris Lambys namn och goda rykte ??

    Erik von S.

    SvaraRadera