måndag 11 januari 2010

Men vad trevligt!

Kommer till Steelgarden efter uppehållet och första matchen hemma i allettan hägrar. Vad ser man?? Jo en stor härlig Steelersgubbe med röda blinkande ögon, ett nytt intro med häftiga lampor som blinkar i takt till musiken och spotar i taket...äntligen, bra jobbat...men en liten detalj som säkert fixas till nästa hemmamatch, lite högre volym!! Sen är i alla fall jag nöjd!

Matchen då, jo ett härligt tryck där Steelers var hur frejdiga som helst i början med Mariestad jobbade sig in i matchen, dock var OIK det bättre laget sett över 60 min. Avslutningen var hur rafflande som helst när Mariestad hade plockat ut målvakten men som tur var så lyckades Steelers på något konstigt sätt freda målet. Ganska härligt fysiskt spel av båda lagen. Knatte, Fnatte och Tjatte i fjärdelinen var riktigt bra. Och backspelet glänste...Dom två nya var också härliga att se och kommer att bli ännu bättre framöver.

Noterade en hel del kända ansikten i hallen där Simon Skoog var en men också Heintz från Goiset och Tommy Fors ihop med Micke Norrman. Trevligt att få se lite riktig hockey misstänker jag;)

Tingsryd har en formsvacka?? Kanske...annars lär det bli en riktigt jämn och tuff serie så vilka 4:a som går vidare är omöjligt att sia om i dagsläget.

2 kommentarer: