lördag 6 mars 2010

Nyköping och läktarvåld

Det känns lite surt att behöva läsa om kalabalik på läktaren i Nyköping men det finns alltid rötägg som måste provocera fram bråk. Hoppas det ändå gick bra för tjejen som skadade sig och att dom barnfamiljer som var med uppe i Nyköping vill återkomma på matcher. Men en sak är underlig, varför fanns det inga vakter på plats? Visste dom inte om att det kommer en supporterbuss? NH hade vad jag förstår en liten falang bråkstakar under den allsvenska tiden så det borde Nyköpings ledning förutspått att kommer det ett nytt lag med supportrar en lördag kan allt hända...
Trist men jag är övertygad att det inte kommer att bli något trams på måndag för jag tror inte det kommer en enda bortasupporter!

Nu ser vi fram emot returen imorgon och kanske blir det playoff 3 sen och fri lottning. Kanske matcher mot Kiruna!!?? Nja, vi får se...bra jobbat av Steelers i alla fall! Lördag hemma?
I nästa omgång går seriesegrarna från allettan in och matcherna blir bara tuffare ju längre man kommer. Men det kan inte ha gynnat dom lag som behövt vila från matcher i 17 dagar...

Om OIK går vidare till kvalserien då? Grymt roliga bonusmatcher och jag hoppas verkligen att kanadensarna kan vara med då oavsett hur man löser det med artistskatten. Kanske någon kan gå in och sponsra?


Både Nybro och Hästen vann stort! Dom södra serierna är nog liiite bättre ändå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar