söndag 30 maj 2010

Varför blir alla så upprörda?

Såg att Mjörnberg kallade Blekinge lilla Kanada, inget konstigt i det. OIK har en tradition att värva nordamerikanskt och har alltid gjort det bra, KHK Tobbe tyckte tidigare att det var allt för osäkert att "köpa grisen i säcken" men har naturligtvis imponerats av OIK:s scouting och inför den här säsongen vågar sig på att falla lite för vad publiken vill ha.

För det är verkligen så att nordamerikanerna tillför en annan dimension i spelet, en helt annan skolning än det vi är vana vid. I Kanada finns 500 000 licensierade spelare och nästan lika många i USA jämnfört med Sveriges 60 000 så det finns en hel del att välja på så scoutingen måste vara riktigt bra.

Och ja, jag håller med om att Prez kunde vara en "psykopat" på isen ibland, precis som Andreas Svensson men det var också en säsong när OIK tillbringade mycket tid i utvisningsbåset men det är få spelare som visar så mycket hjärta som Prez. McLeod är en grym lirare, åt ett håll, men föll ihop i slutet och klantade till det rejält och oförlåtbart. Men det hade kunnat vara vem som helst...

Kontentan av detta inlägget blir naturligtvis, varför blir alla så upprörda...???

2 kommentarer:

  1. Upprörd!!!!!!!!! jag blev inte förvånad över Mjörnbergs snack , tycker det är så det faktiskt var kanske att han skulle nämnt att OIK haft transatlanter långt före prez mm men han nkan ju inte känna till allt om våran magiska klubb.

    SvaraRadera
  2. Tror det är ganska enkelt. Det är inte vad han skriver utan hans överlägsna attityd som retar folk. Nåt som du är i total avsaknad av, vilket gör din blogg så mycket trevligare!

    SvaraRadera