fredag 21 maj 2010

KHK rustar!

Ytterligare en klassvärvning av KHK, med den truppen KHK nu besitter är favoritskapet redan utdelat till "Real Carlskrona"..."Det vore själva fan om inte det här laget lyckas".

OIK skyndar långsamt, truppen lär inte bli spikad förrän långt in i juni och jag hoppas att OIK fortsätter sin inslagna väg med unga träningsvilliga spelare som har framtiden framför sig.

Hoppas läktarbygget blir av, vilka platser i så fall! Närmare isen kan man inte komma...

11 kommentarer:

  1. Klokt sagt. KHK kommer att göra en bra säsong som du säger och jag delar även din åsikt om att Oik kan få det svårt. Det kan t.o.m bli tal om kval nedåt.

    SvaraRadera
  2. Suck!
    Ja det är väl bar att hänga på den inslagna vägen. Hockeyportalens underton skiljer sig icke från andras väster om Hasslökrysset

    SvaraRadera
  3. Hahaha.. Det var faktiskt lite kul ändå, det Anonym skrev! Hoppas du inte tog illa upp. Cheers!
    Carl

    SvaraRadera
  4. Haha, ja kval neråt tror jag knappast, men däremot tror jag tyvärr inte OIK lyckas lika bra som förra säsongen!
    Fast jag inte vill att KHK ska bära någon favoritskap känns det nästan lite svårt att säga emot det!
    //scarpino

    SvaraRadera
  5. I mina ögon är KHK storfavoriter, precis som förra säsongen...

    SvaraRadera
  6. Klart att OIK ska bära favoritskapet - de är ju trots allt "Blekinges stolthet". Har i stort samma lag som förra året och då räckte det ända till kvalserien. KHK har inte visat något ännu och kan slå i underläge.

    /Markus

    SvaraRadera
  7. Nej klart att inte Karlskrona ska anses som Favorit, fastän spelar budgeten även i år kommer att vara 50% större än OIk:s.
    Sicket j*v*a skitsnack.
    Upp till bevis, satsade nästan lika mycket som Tingsryd, men fick inte ens spela fortsättnings serien, undrar vilken klubb som har störts press på att vara bäst inför supportrar företag och media säsong 11/12.
    OIK som från början var ut tippade pga sitt unga oerfarna lag eller KHK med sina supervärvningar (kan ge mig fan på att lagbygget gjordes med tärningar eller tarot kort).
    BARA UNDRAR!!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  8. Kragballe, precis så tänker jag också...tack;)
    Favoritskap kan mätas efter spelarbudget och satsar man så stenhårt som KHK får man räkna med att vara favorit. Ingen fara med det...

    SvaraRadera
  9. Gandalf the green25 maj 2010 kl. 11:11

    Tror faktiskt OIK kommer lyckas lika bra som förra säsongen kanske inte till kvalserien igen men playoff iaf. Gillar erat lagbygge inte massa hysteri med presskonferanser och vanliga upphausningar. Jobbar på precis som innan även med en grym säsong i ryggen. Starkt! Lyckar till!

    SvaraRadera
  10. Den stora skillnaden är att OIK och OIK:arna sällan själva blåser i trumpeter och slår på pukorna utan låter säsongen visa vilken kapacitet det är på årets lagbygge. KHK:s marknadsavdelning är grym på att bygga upp förväntningar så att intresset ökar ytterligare, något som OIK borde lära sig lite av kanske...?

    SvaraRadera