måndag 24 maj 2010

Hockeybloggaren reder ut begreppen!

Läs här, han har bra koll den där gode KHK bloggaren! Ren och fin fakta! Bra blogg för övrigt...

Så var ska OIK hämta supporterspelaren och vilken ålder ska han ha? Ung, talangfull och hungrig? Eller gammal, rutinerad och trött??

Ps. KHK är storfavoriter, inget snack...vänta tills bettingbolagen sätter oddsen...förra säsongen var KHK två efter Tingsryd, OIK var typ sexa-sjua :) Ds.

3 kommentarer:

  1. Tack ska du ha för schysst feedback Honken. (Såvida du nu inte bara är ironisk). :)

    Vad gäller favoritsnacket så tycker jag att det är ganska ointressant och spelar egentligen ingen som helst roll.

    Om man nu ändå ska utse en favorit så är det väl självklart att KHK ska bära det favoritskapet i Division 1F, inget snack om det.

    Gör man en medveten satsning med Allsvenskan som ett reellt mål, samt att man pumpar in pengar från alla möjliga håll. Ja då är får man ju favoritskapet per automatik. Särskilt nu när TAIF inte längre är med i den "tävlingen".

    Däremot så tycker jag nog OIK får ses som solklar tvåa. Mest baserat på de senaste stora framgångarna som många hoppas få se prov på igen (även jag).

    Dessutom så satsar väl OIK också mot Allsvenskan, måhända om än med något lägre ambition vad gäller ekonomi och resurser?

    Favorittoppen:
    1: KHK
    2: OIK
    3. Resten

    Ha det gott!

    SvaraRadera
  2. MEN, som alla vet är det inte bara bra inviduella spelare som gör ett bra lag utan det är oftast ett bra lag som gör spelare bra och det var något ni verkligen lyckades med förra säsongen och eftersom ni nästan har kvar hela truppen som presterade så bra så är ni på fler sätt favoriter än KHK!
    Vi har inte starkare trupp än förra året o ni har nästan samma, vi kom inte nes till AE medans ni kvalade till AS, det tycker jag är bevis nog på att KHK slår ur underläge mot er!
    OIK=10/11 storfavoriter;)

    SvaraRadera