tisdag 6 april 2010

Tredje sista matchen!

Steelers befinner sig i Sundsvall och har förmodligen sovit gott på Scandic Nord. Resan ska förhoppningsvis inte påverkat allt för mycket.
Som sagt, tre matcher kvar och om OIK lyckas med en jättebragd och vinner över Sundsvall samtidigt som Taif slår Oskarshamn öppnar sig ett helt annat scenario . Då blir det nerv ända in i kaklet för flera lag...hur spännande som helst.
Det som oroar och känns lite jobbigt är alla skadorna men dom som lirar gör ett grymt jobb.

Det sägs att en del möjliga nya spelare har varit på studiebesök hos Steelers. Silly är väl egentligen igång redan nu och förutom dom 14 som redan signat finns det flera som jag gärna ser i Steelerströjan nästa säsong. Jag tänker närmast på Bjuhr och Karlsson...
Prez har ju synts flitigt i Stålhallen och det är verkligen en kille som hade varit rolig att ha i laget igen.

Backar är det brist på men där måste Steelers leta i varje skrymsle, en bra defensiv är a och o.

Publiken i Olofström är antagligen kräsna, lata eller fattiga...visst det kostar några kronor mer men är värt varenda nickel för roligare och bättre hockey har sällan skådats i Stålhallen. Fullsatt mot Nybro i sista matchen?

Jag tycker att dom som jobbar med sponsringen runt OIK gör ett kanonjobb, till och med boxplay är sponsrat...frågan är nu om inte det är läge att hitta en sponsor för spolningen också. "Den här isspolningen är sponsrad av Weibulls, för en grönare gräsmatta..." Det finns ju hur många möjligheter som helst...

Nja, ledig idag och nu ska jag ut i vårsolen, tänk att OIK spelar hockey i april och solen värmer utomhus! Fantastiskt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar