lördag 3 april 2010

Nya tag...

Det är bara att bita ihop. Torsk mot Taif igen, inte så mycket att orda om, dom har ett grymt facit mot OIK och vann rättvist.

Men något jag anser vara märkligt är att domarna får aldrig kritiseras vid förlust, då är man en dålig förlorare...Dr Hockey (Zamboni-Frost) spinner som vanligt igång när coach Söderström blev lack på domarinsatsen, problemet som Dr Hockey har är att man får aldrig kritisera någon del av händelserna om Taif vinner, Taifs vinster är alltid okritiserbara. Taif vinner alltid på grund av att dom är guds gåva till ishockeyn. Säger man något annat är man en dålig förlorare, blir man förbannad på domarinsatsen så är man en gröngöling som förmodligen inte kan hockey. Enligt Dr Hockey får enbart Taifare kritisera domarinsatser, det är på något vis en rättighet man har för att man är enögd Taif-fan. Sveriges kanske enögdaste fans..

Nog om det, Dr Hockey skriver hyfsat läsvärt oftast...

Är det verkligen ingen mer än jag som är trött på kommentarerna efter matcher och andra artiklar i lokalblaskorna? Hyfsat mogen nivå typ sandlådenivå...

Enköping ikväll, ett ESK som verkligen har imponerat och inte alls är något stryklag. tuff mach för OIK som åter igen spelar utan Mark.

2 kommentarer:

  1. Ja vem Dr Hockey är är väl allmänt känt. Inget vi i Tingsryd är stolta över. En wannabee. Han är väl ungefär vad OAO är för KHK och Gudfadern är för Olofström

    SvaraRadera
  2. Skitsnack Svempa! Tala för dig själv! Som Honken skrev "Dr Hockey skriver hyfsat läsvärt oftast..."

    SvaraRadera