onsdag 3 februari 2010

Douceteffekten!

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva men Benoit Doucet är tillbaks! Hur kan man komma in i en match efter att man varit skadad så länge och fullständigt dominera en isrink? Foppa kan...och Ben kan! Vilken glöd det var ikväll när Steelers vänder ett 0-2 underläge till seger 7-2. Men det är flera spelare som brinner ikväll, Mark, Bjur, Karlsson, Viktor, Dahlgren, Persson, Klozz...listan kan jag göra hur lång som helst! Det finns massor av lirare i årets OIK!
Skövde var bleka, dom fick två enkla mål när dom enkelt kom in i slottet, backmissar av OIK men sen var det stentätt. Och snälla OIK som bara "mäktade" med en utvisning...fantastiskt!

Viktiga resultat idag, Mariestad slog Skåre men tyvärr vann Nybro mot Pantern..men OIK är åter på fjärde plats! Taif vann toppstriden mot Hästen.

I lingonligan förlorade KHK!! mot Gislaved!!! Jubel i Stålhallen...ja faktiskt nästan stående ovationer;)
Mörrum torskade mot KIK som därmed tog häng på en playoffplats!

Men för min del var kvällens stora grej Bens klang och jubelföreställning särskilt passningen till Mark...där var Skövdes målvakt iväg och köpte korv!

Och eftersom Steelerssupport missade att utse matchens lirare gör jag det, Benoit Doucet!

4 kommentarer:

  1. Lite sorgligt att samtidigt som merparten av alla Karlskroniter gläds åt Oiks framgångar så jublas det i Olofström åt KHKs misslyckande.

    Man blev t.o.m glad över Goisets vinst idag.
    Krif hoppas man går upp likaså Sik.

    SvaraRadera
  2. Så är det..men det beror nog mest på kaxigheten (Ferrarin, 100tals spelare står i kö, kommentarer i blaskor, samhörigheten med Fahxxxxer...osv)..tvätta bort det så kanske..!

    SvaraRadera
  3. Så Karlskroniter har mer överseende än folk från Olofström? Blekinges stolthet med världens bästa scoutare och sportchef och ödmjukhet till tusen var man än läser? Två av sakerna har med en Örebroare att göra och en annan med en Kallingebo. De enda kritiken emot Karlskroniter torde vara kommentarerna i blaskorna!? Känns som det är ganska jämnt skägg i dom.

    När du trissar upp så handlar det om ironi och "det måtte de ha" men om vi gör det så är det brist på respekt.

    Lustigt.

    SvaraRadera
  4. Men nu är det så att det jublas i alla hallar i södra Sverige när resultattavlan visar på KHK-torsk, inget vi kan göra något åt mer än att vi kan konstatera att KHK INTE är populära...och det beror nog mer på er än om jag skriver något med en smiley efter! Jag kan bara konstatera att så är fallet!

    Sen att OIK har värdens bästa sportchef och scouting...big ;)

    SvaraRadera