måndag 23 augusti 2010

Veckans diss!

Tänkte köra en dissalista, det finns mycket som man aldrig slutar att förvånas över.

  1. Skitkommentarerna i BLT och Sydöstran när tidningarna lagt in en artikel om den underbara hockeyn som vi alla älskar. Det finns ett gäng som alltid utmärker sig och dom kommer från både KHK, OIK och Mörrum. Nivån på kommentarerna är extremt låg så min förmodan är att detta är fjuniga småpojkar som spelar Allanballan, kan inte vara något annat. Tidningarna måste moderera bättre och inte släppa igenom allt skit!
  2. Att fabulera vilt om olika klubbars usla ekonomi utan att ha det minsta på fötterna och sen visar det sig att ens egen klubb är så jävla nära en konkurs att det enda som kan rädda föreningen är att man sparkar ordföranden och själv skjuter till ett par miljoner till för att man ska klara krisen. En klubb kan inte förlita sig på att en "privatperson" som brinner för sin klubb och som via sina olika bolag håller klubben vid liv. Sen har man kanske handlat lite mer än vad plånboken tål och då får man kanske skylla sig själv...det är bara att gå in på internetbanken och göra en överföring till!! Men det är klart, har man stålar kan man göra som man vill men man ska inte förvänta sig att man kan ha en spelartrupp som kostar mer än man har i kassan utan att man själv skjuter till lite ur den egna plånboken. Smakar det så kostar det...Sen att man gör en större budget än man får in tyder väl på inkompetenta medarbetare??
  3. Svarta löner är nog ett gissel hos många klubbar, det är nog så att man "bjuder" på en lånebil inklusive soppa eller annat men om en spelare tar emot en sån "gåva" är han lika medskyldig. Misstänker att det finns en hel del som hämnas mot sina gamla föreningar genom att berätta för kreti å pleti att man minsann fick en del "fringisar" i den klubben där man inte längre fick förlängt förtroende. Men den spelaren är ju lika korkad som föreningen som "bjöd"!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar